SyylEnd FREEZE lasten syyliin

SyylEnd FREEZE on tehokas jäädytyshoito, jolla voi kotona poistaa syylät käsistä, käsivarsista ja jaloista. Hoito sopii aikuisille ja 4 vuotta täyttäneille lapsille. Usein jo yksi hoitokerta riittää. 

SyylEnd FREEZE -hoito sopii 4 vuotta täyttäneille lapsille, mutta varmistathan ensin, että kyseessä todella on syylä. Huomioithan, että pienten lasten mielestä jäädytyshoito voi tuntua hieman kivuliaalta ja epämukavalta. Pienimpien lasten syyliin suosittelemme siksi SyylEnd-liuosta tai SyylEnd PEN:iä. Ne ovat yhtä tehokkaita tapoja päästä eroon syylistä, mutta hoitokertoja saatetaan tarvita muutama enemmän.

SyylEnd FREEZE on aina aikuisten käytettävä laite, lapset eivät saa käyttää SyylEnd FREEZE:ä itse. Lue pakkauksen käyttöohje huolellisesti ennen hoidon aloittamista.

SyylEnd FREEZE -jäädytyshoidon jälkeen

SyylEnd FREEZE -hoito voi tuntua pistelynä ja iho voi kipeytyä. Nämä oireet häviävät yleensä muutamassa tunnissa. Hoidettu kohta muuttuu heti hoidon jälkeen valkoiseksi. Ihon väri palautuu kuitenkin pian normaaliksi ja syylä alkaa punoittaa. 

Käsittelyn jälkeen jäädytettyyn kohtaan voi muodostua muutaman minuutin tai useiden päivien kuluttua rakkula, joka toisinaan voi sisältää verta. Tämä on normaalia jäädytysprosessissa ja se on yleensä merkki hoidon onnistumisesta. Älä yritä puhkaista rakkulaa. Tarvittaessa suojaa se steriilillä sidoksella ja jos rakkula on auennut, desinfioi se kunnolla. 

Syylä häviää vähitellen 10-14 päivän kuluessa. Ihon palautuminen hoidon jäljiltä voi kuitenkin kestää pidempään. 

Jos syylä sijaitsee jalkapohjassa, kävely voi tuntua kivuliaalta hoidon jälkeen. Kipua voi lievittää laittamalla hoidettuun kohtaan pyöreän känsälaastarin. 

  • Älä nypi hoidettua kohtaa äläkä yritä repiä syylää irti!
  • Pidä hoidettu kohta puhtaana ja puhdista se tarvittaessa desinfiointiaineella.
  • Kylvyssä ja suihkussa voi käydä heti hoidon jälkeen.

Hoito-ohjeet ovat helpot:

Lue aina käyttöohje ennen hoidon aloittamista.

SyylEnd FREEZE käyttö

Vain ennen ensimmäistä käyttökertaa;
Kierrä nuolen suuntaan yksi kokonainen kierros siten, että tähtisymboli kiertyy takaisin varjostetulle alueelle. Tämä vaatii jonkin verran voimaa. Ei haittaa, jos tähti kiertyy varjostetun alueen ohi. SyylEnd FREEZE on nyt käyttövalmis.


Mylan logo

1. Aseta SyylEnd FREEZE korkki alaspäin tasaiselle ja vakaalle alustalle. Pidä SyylEnd FREEZE -laitetta tukevasti toisessa kädessä, jotta se ei pääse liukumaan. Paina laitetta toisella kädellä alaspäin riittävän jämäkästi kahden kokonaisen sekunnin ajan.

Mylan logo

2. Poista korkki. Laitteesta pitäisi nousta HUURUA. Käytä laitetta välittömästi! Jos huurua ei näy, toista vaihe 1.

Mylan logo

3. Paina SyylEnd FREEZE -laitteen kärki lujasti syylää vasten. Parhaan lopputuloksen saat, kun noudata aikarajaa. Katso aika kellosta tai laske sekunteja rauhallisesti ääneen.


- 15 sekuntia käsiin, käsivarsiin ja sormiin
- 40 sekuntia jalkoihin
- Laita korkki takaisin paikoilleen

VALMIS!

Käytön jälkeen, säilytä jääkaapissa.


Lasten syylät

Lasten syylätartunnat ovat hyvin yleisiä, mutta miksi lapset saavat syyliä ja miten niitä voi poistaa?

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd FREEZE device

SyylEnd FREEZE

LIUOS

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.