Kyllästynyt syyliin?

Syylänpoisto halutaan usein hoitaa itse. Syylänpoistoon kotona on kaksi tehokasta tapaa: muurahaishappo- ja jäädytyshoito. SyylEndillä saat erinomaisen hoitotuloksen, valitsetpa kumman menetelmän tahansa. SyylEnd sopii aikuisille ja 4 vuotta täyttäneille lapsille.


Tuotteemme

Kolme tapaa päästä eroon syylistä

Syylät katoavat tehokkaasti kaikilla SyylEnd-tuotteilla, valitse vain omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva SyylEnd.

Saammeko esitellä, tässä on SyylEnd-tuoteperhe:

LIUOS

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Kertahoito

Jäätävän hieno uutuus syylänpoistoon. SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

Usein kysyttyä

Miksi syylät ovat niin tarttuvia?

Syylät aiheuttaa ihmisen papilloomavirus (HPV), joka laukaisee nopean solujen kasvun ihon pintakerroksessa. On olemassa yli 100 erilaista HPV-virustyyppiä, jotka aiheuttavat syyliä. HPV on hyvin tarttuva ja se leviää helposti kantajasta toiseen henkilöön, mutta kaikki, jotka joutuvat kosketuksiin viruksen kanssa eivät kuitenkaan saa syyliä. Lapset, joiden immuunijärjestelmä ei ole vielä täysin kehittynyt, ovat herkempiä saamaan syyliä kuin terveet aikuiset. On tärkeää hoitaa syylät mahdollisimman pian niiden ilmestyttyä välttääkseen niiden leviämisen muihin ihmisiin.

Mikä on tarttuva ontelosyylä (molluscum contagiosum)?

Ontelosyylä, eli molluska, sekä syylä ovat molemmat ihokasvannaisia, joita yleisesti tavataan lapsilla, mutta niiden aiheuttajana on kaksi täysin erilaista viruskantaa. Ontelosyylän aiheuttaa ontelosyylävirus, kun taas syylän aiheuttajana on ihmisen papilloomavirus (HPV). Molemmat virukset ovat tarttuvia ja voivat levitä helposti, mutta siinä missä monet ihmiset ovat vastustuskykyisiä ontelosyylävirukselle, näin ei ole asianlaita HPV-viruksen kohdalla.

Miksi meillä on syyliä?

Syylät ovat viruksen aiheuttamia, ja ne voivat tarttua. Syylävirustyyppejä on useita. Syylävirus viihtyy lämpimissä ja kosteissa ympäristöissä ja leviää siksi helposti uimahalleissa ja muissa vastaavissa paikoissa, joissa liikutaan paljain jaloin. Syylät voivat tarttua myös suoran kosketuksen välityksellä. Jotkut saavat vain yhden syylän, kun taas toisilla niitä voi olla useita. Ei ole epätavallista, että syyliä on jopa 10–20. Useimmiten on helpompaa päästä eroon uusista syylistä kuin sellaisista, jotka ovat olleet iholla useita vuosia.