SyylEnd PEN käyttöohje

SyylEnd PEN:in ainutlaatuinen ja käyttäjäystävällinen suunnittelu tekee käsien ja jalkojen hoidosta paljon tehokkaampaa.

Pienillä lapsilla on pehmeä ja ohut iho. Tämän vuoksi on tärkeää säädellä SyylEnd PEN:in annosta alle 4-vuotiaille lapsille painamalla kynän kärkeä vain kerran syylää vasten ja vähentämällä toimenpiteen toistoja.

Näin helppoa se on:

Endwarts pen remove cap

1. Avaa korkki pyörittämällä sitä kunnes oranssi viiva näkyy korkin aukosta. Tämän jälkeen nosta korkkia.

SyylEnd PEN käyttö

2. Paina kynän kärki hellästi syylää vasten yhden sekunnin ajan ja toista toimenpide kerran.

Valmis! Toista toimenpide säännöllisesti kerran viikossa, kunnes syylä on kokonaan hävinnyt.


Jokaisessa kynässä on SyylEnd-liuosta sisältävä sieni, joka riittää 30 käyttökertaan. Sieni on kiinnitettynä kynänkärkeen ja se on suunniteltu automaattisesti annostelemaan oikea määrä voidetta syylään. Ergonomisen ja kolmionmuotoisen kahvan ansiosta kynästä on helppo saada ote, joka mahdollistaa kynän tarkan käytön. 

SyylEnd PEN:iä voi käyttää koko perhe, mutta vain aikuinen saa laittaa liuosta lapsille. Lisätietoja alle 4-vuotiaiden lasten hoidosta.

Säilytä annostelukynä aina poissa lasten näkyvistä ja ulottuvilta.

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd PEN

Tehokas syylähoito, tarkka annostelu. SyylEnd PEN on helppokäyttöinen syyläkynä, jota on nopea käyttää ja annostelu on aina oikea.

Syylend PEN device

SyylEnd PEN

Jalkasyylien tai vanhojen/kovien syylien hoito

Ennen hoitoa, kostuta jalkasyylät tai vanhat/kovat syylät lämpimässä vedessä, kunnes iho on pehmeä. Poista pinseteillä syylän päällä oleva iho. Jos kyseessä on sisäänpäin kasvava syylä, jonka päällä on paksu ihokerros (esim. jalkapohjan syylissä), poista kovettunut iho varovasti.

Lataa SyylEnd PEN:in pakkausseloste täältä (pdf-tiedosto avautuu uuteen ikkunaan).

HUOM! Liuos on syövyttävä. Noudata annostusta ja ohjeita huolellisesti.

Älä käytä SyylEnd PEN:iä kasvo- tai genitaalialueen syylien tai muiden ihovaurioiden poistoon. Diabeetikkojen tulee käyttää kynää vain terveeseen ihoon, eikä ihoon, johon diabetes on vaikuttanut.

LIUOS

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.