SyylEnd-liuos alle 4-vuotiaille lapsille

SyylEnd-liuos soveltuu käytettäväksi alle 4-vuotiaiden lasten syylien hoitoon, mutta tarkista ensin, että kyseessä on syylä eikä jokin muu ihovaurio. Konsultoi ensin omaa lääkäriäsi ennen hoidon aloittamista. Aikuisen tulee aina suorittaa lasten syylän hoito, eikä lasten tule päästä itse käsiksi SyylEnd-tuotteisiin. Noudata huolellisesti käyttöohjeita ja ota huomioon, että liuos on syövyttävää.

Käyttöohje

Pienillä lapsilla on pehmeä, ohut iho. Onkin tärkeää säätää annostusta ja käyttää pienempiä määriä SyylEnd-liuosta lasten syyliin ja alle 4-vuotiaiden lasten syylien hoitoon kuin aikuisille.

Näin helppoa se on:

Tutustu käyttöohjeisiin huolellisesti ennen hoidon aloittamista.

Mylan logo

1. Pidä pulloa tasaisella alustalla läikkymisen estämiseksi. Kasta pumpulipuikko SyylEnd-liuokseen ja pyyhkäise ylimääräinen neste pois pullon reunaa vasten.

Mylan logo

2. Pyyhkäise pumpulipuikosta ylimääräinen liuos vielä paperiin tai nenäliinaan. Paina syylää kevyesti pumpulipuikolla yhden sekunnin ajan. Toista 1-2 kertaa. Varo levittämästä liuosta ympäröivälle iholle.

Mylan logo

3. Hoida lasten syyliä harvemmin kuin aikuisten syyliä, lapsille sopii esimerkiksi hoito joka toinen tai kolmas viikko.


SyylEnd-liuoksen sisältämä muurahaishappo lävistää ihon välittömästi. Jos epäilet, että lapsi saattaa laittaa hoidetun alueen suuhunsa, esim. sormet, voit pestä hänen kätensä heti hoitokerran jälkeen.

Jos hoito aiheuttaa polttelua tai pistelyä, puhdista syylä vedellä. SyylEndin vaikuttava aine on tällöin jo ehtinyt imeytyä. 

Lasten syylät häviävät yleensä 2-3 hoitokerran jälkeen. 

Säilytä SyylEnd aina poissa lasten näkyviltä ja ulottuvilta!

Käyttöohjevideo

Opi lisää syylien poistosta ja katso SyylEnd-liuoksen käyttöohjevideo.

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd Original

Lue lisää
LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.