Usein kysyttyä: SyylEnd PEN

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin SyylEnd PEN:istä.

 • Käykö SyylEnd PEN kaikenlaisten syylien poistoon?

  SyylEnd PEN sopii syylien poistoon käsistä, jaloista, kyynärpäistä ja polvista. SyylEnd PEN ei sovi intiimialueiden tai kasvojen syyliin.

 • Mitä SyylEnd PEN sisältää?

  Muurahaishappoa, vettä, glyserolia ja sitruunaöljyä.

 • Miten SyylEnd PEN toimii?

  SyylEnd PEN on tehokas hoito syyliin ja jalkapohjan syyliin. Hoito sopii käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syyliin sekä aikuisille että lapsille. SyylEnd PEN:in ainutlaatuinen vaikutus kuivattaa syylän juurineen ja saa elimistön hylkimään syylää. SyylEnd PEN on nopea käyttää ja vaikuttava aine imeytyy nopeasti jättämättä jälkiä iholle. Esim. sukkien pukeminen ja kylpeminen on mahdollista heti hoidon jälkeen.

 • Voiko SyylEnd PEN:in saada rikki tai palasiksi?

  Ei, kynä on suunniteltu ja testattu kestämään erittäin hyvin tavallisessa käytössä. Kynän rikkomiseen tarvitaan tahallisen suurta voimaa. Kynän kärkeä ei myöskään voi irrottaa. 

 • Onko SyylEnd PEN:iä helppo käyttää?

  Kyllä, avaa turvakorkki ja paina kynän kärkiosaa kevyesti syylää vasten yhden sekunnin ajan ja toista kerran. Hoito tehdään säännöllisesti kerran viikossa, kunnes syylä on täysin hävinnyt. Ole huolellinen äläkä koske kärjellä ympäröivää ihoa. 

 • Onko kynällä helppo käsitellä syylää?

  Kyllä, kynän kärki on kolmion muotoinen ja siitä saa hyvän, tasaisen otteen. Kärjen muoto mahdollistaa tarkan ja yksinkertaisen levityksen. 

 • Onko SyylEnd PEN turvallinen?

  Kyllä, SyylEnd PEN on turvallinen. Aina oikea annostelu ja tarkka kynänkärki tekevät käytöstä turvallista. Kynän materiaalit ovat myös erittäin laadukkaita. Kynänkärjen rakenne on suunniteltu niin, että annostelu on aina oikea. SyylEnd PEN on CE-merkitty lääkinnällinen laite ja se on biohajoava. 

 • Onko SyylEnd PEN:issä turvakorkki?

  Kyllä. Lapsiturvallinen korkki estää lasta koskemasta kynän kärkeen vahingossa. Korkin voi sulkea missä tahansa asennossa. Kynä avataan pyörittämällä korkkia niin, että oranssi viiva näkyy korkin aukosta. Kun oranssi viiva näkyy, voi korkin varovasti nostaa kevyesti pois paikaltaan. 

 • Miksi SyylEnd PEN:in kärki näyttää kuivalta?

  SyylEnd PEN:in salaisuus on tehokas vaikuttava aine, jota tarvitaan vain pieni määrä. 

  SyylEnd PEN:in kärki on rakennettu niin, että se on kevyesti kostea, mutta ei koskaan märkä. 
  Kun painat kynän kärkeä kevyesti paperiin, näet siinä märän jäljen. Säilytä aina SyylEnd PEN pystyasennossa korkki alaspäin. 

 • Sopiiko SyylEnd PEN pienten lasten syylien hoitoon?

  Kyllä, alle 4-vuotiaiden lasten syyliä voi hoitaa SyylEnd PEN:illä, mutta kysy ensin neuvoa esim. terveydenhoitajalta tai lääkäriltä. Alle 4-vuotiailla on erityisen tärkeää vähentää annos lapselle sopivaksi. Lue käyttöohje tarkasti ennen hoidon aloittamista. 

 • Saako SyylEnd PEN:iä käyttää, jos on raskaana, imettää tai sairastaa diabetestä?

  SyylEnd PEN:in käyttöön raskauden tai imetyksen aikana ei tiedetä liittyvän riskejä. Diabeetikot voivat käyttää SyylEnd PEN:iä terveelle iholle, jolla ei ole diabetekseen liittyviä oireita. Ole huolellinen annostelussa, älä ylitä suositeltua annosta. Jos saat oireita kynän käytöstä, ota aina yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. 

 • Aiheuttaako SyylEnd PEN:in käyttö kipua?

  Hoito ei oikein tehtynä, ohjeita noudattaen satu. SyylEnd PEN:in vaikuttava aine on muurahaishappo ja se kuivattaa syylän juurineen. Kuitenkin muurahaishappo aineena on syövyttävä, joten sitä pitää käsitellä varoen. Jos muurahaishappo koskettaa syylän lisäksi muuta ihoa, siitä voi aiheutua vahinkoa iholle. Jos syylää polttelee tai pistää hoidettaessa, huuhtele hoidettava alue kylmällä vedellä äläkä lisää ainetta syylään. Vaikuttava aine on jo läpäissyt syyläkudoksen. Älä koskaan peitä syylää laastarilla SyylEnd PEN -hoidon aikana. 

 • Voiko SyylEnd PEN:illä hoitaa useita syyliä samaan aikaan?

  Kyllä.

 • Voiko SyylEnd PEN:in jakaa useamman henkilön kesken?

  On hyvin epätodennäköistä, että HPV-virus pystyisi elämään kynän pinnalla, mutta suosittelemme kuitenkin jokaiselle omaa syyläkynää. 

 • Voiko syylä palata samaan paikkaan onnistuneen hoidon jälkeen?

  Koska syylätartunta johtuu viruksesta, kaikki voivat saada uuden tartunnan ja kokonaista 10 % koko väestöstä kantaa syylävirusta. Mutta syylä, joka on hoidettu ja hävitetty SyylEndillä, on pysyvästi poissa. 

 • Miten muurahaishappo toimii verrattuna muihin happoihin?

  Muurahaishappo on erilainen kuin muut hapot. SyylEnd PEN:in vaikuttava aine muurahaishappo imeytyy syvälle syyläkudokseen ja kuivattaa tehokkaasti koko syylän sisältä, jolloin elimistö hylkii syylän pois. 

  Muurahaishappo = Syvältä kuivattava vaikutus

  Salisyylihappo = Kuoriva vaikutus

  Trikloorietikkahappo = Kuoriva vaikutus

 • Pitääkö jotain turvallisuusasioita ottaa huomioon?

  Hoito ei satu, kun tuotetta käytetään oikein ja käyttöohjeiden mukaan. Kuitenkin muurahaishappo sinänsä on syövyttävää ja sitä on käsiteltävä varoen. Älä anna muurahaishapon koskea muihin ihoalueisiin kuin syylään, se voi vahingoittaa ihoa. 

  Jos hoidon aikana tuntuu polttelua tai pistävää tunnetta, huuhtele syylä kylmällä vedellä äläkä levitä alueelle lisää ainetta. Älä peitä syylää laastarilla SyylEnd-hoidon aikana, koska vaikutus on silloin liian voimakas ja voi vahingoittaa ihoa. 

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd PEN

Tehokas syylähoito, tarkka annostelu. SyylEnd PEN on helppokäyttöinen syyläkynä, jota on nopea käyttää ja annostelu on aina oikea.

Syylend PEN device

SyylEnd Pen

Lue lisää
LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.