Syylien poisto polttamalla eli elektrokoagulaatio

Syyliä voidaan poistaa polttamalla, yleensä laserilla tai sähköhyydytyksellä. Syylien polttohoitoa tekee terveydenhuollon henkilökunta sairaaloissa ja klinikoilla. 

Älä koskaan yritä polttaa syylää itse, koska siitä voi seurata vakavia vammoja ja kipua. Sähköhyydytys sopii tavallisten syylien, jalkapohjan syylien ja pehmeiden fibroomien käsittelyyn. Polttaminen on nopea hoitomuoto, josta tavallisesti saa tuloksia välittömästi, mutta pysyvät tulokset eivät välttämättä ole yhtä hyviä. Syylien polttaminen on myös suhteellisen kallis hoito, se saattaa aiheuttaa arpia ja sitä ei yleensä tehdä lapsille, koska polttaminen tuntuu kivuliaalta. 

Sähköhyydytys

Syylien poisto polttamalla tehdään yleensä sähköhyydytyksellä, joka tarkoittaa syyläkudoksen polttamista korkean taajuuden sähkövirralla. Kun sähkövirta kulkee syyläkudoksen läpi, syyläkudos kuivuu ja palaa pois. Tämän jälkeen syyläkudos poistetaan kirurgisesti veitsellä tai pienellä, lusikan muotoisella työkalulla. Tätä kutsutaan syylän kaavinnaksi ja toimenpide tehdään usein paikallispuudutuksessa. 

Kenen kannattaa harkita syylien polttamista?

Kuten muutkin terveydenhuollon ammattilaisten suorittamat syylähoidot, syylien polttaminen tulee yleensä kyseeseen, kun apteekin itsehoitotuotteita on käytetty eikä niistä ole saatu haluttua tehoa. Lääkäri tai dermatologi saattaa suositella syylien poistoa polttamalla, jos: 

  • Olet yrittänyt päästä syylistä eroon monen vuoden ajan.
  • Olet kokeillut useita eri syylähoitoja tuloksetta.
  • Syylä aiheuttaa paljon kipua.
  • Syyliä on pienellä alueella, sähköhyydyttäminen sopii yhteen tai muutamaan syylään.

Syylän oireet

Syylän oireet voivat vaihdella paljon. Mitkä ovat yleisimmät oireet?

SyylEnd FREEZE

Nopea jäädytyshoito. SyylEnd FREEZE on kotikäyttöön tarkoitettu syylien jäädytyshoito, joka poistaa syylät tehokkaasti käsistä, käsivarsista ja jaloista.

SyylEnd FREEZE excel

Nopea ja tehokas kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito. SyylEndFREEZE excelsoveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

Mitä vaihtoehtoja syylien polttamiselle on?

Syylien polttamista harkitaan normaalisti vasta siinä vaiheessa, kun muut hoidot eivät ole tuottaneet haluttua tulosta. Suurin osa syylistä häviää apteekissa myytävillä syylävalmisteilla, tehokas menetelmä syylien poistoon on muurahaishappohoito kuten SyylEnd. Se soveltuu koko perheelle, myös alle 4-vuotiaille lapsille. SyylEnd kuivattaa syylän sisältäpäin ja aktivoi elimistön luontaisen hylkimisreaktion. Jos muurahaishappohoito ei ole tuonut haluttuja tuloksia, kannatta harkita esim. syylien jäädyttämistä (kryoterapia) tai syylien poistoa laserilla. Uusi jäädytyshoito kotikäyttöön on SyylEnd FREEZE, joka on markkinoiden kylmin kotijäädytyshoito.

LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.