Mikä on SyylEnd FREEZE?

SyylEnd FREEZE on nopea kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät tehokkaasti käsistä, käsivarsista ja jaloista. Usein jo yksi hoitokerta riittää.

Kylmin kotijäädytyshoito

SyylEnd FREEZE on nopea ja tehokas kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka perustuu Ultra Freeze Technology™ -menetelmään.

SyylEnd FREEZE -hoidon aloituslämpötila on hyvin matala (yli -80°C) ja sama lämpötila pysyy koko hoidon ajan. SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitetuista jäädytyshoidoista.

Poistaa syylät tehokkaasti

SyylEnd FREEZE on moderni lääkinnällinen laite, jota on nopea ja helppo käyttää. Hoito sopii aikuisille ja 4 vuotta täyttäneille lapsille. 

SyylEnd FREEZE:n kaasu on yli -80°C ja huomattavasti kylmempää kuin muiden markkinoilla olevien jäädytyshoitojen (-57°C). SyylEnd FREEZE ulottuu syylän syvimpiin kerroksiin. Vain äärimmäisen kylmät lämpötilat ulottuvat tarpeeksi syvälle ihoon. SyylEnd FREEZE:n ainutlaatuinen suunnittelu takaa parhaan jäädytystuloksen, riittävän syvälle ja riittävän kauan, jotta viruksen infektoimat solut tuhoutuvat. 

SyylEnd FREEZE on tehokas – vain muutaman sekunnin käytön jälkeen jäädytys ylettää syylän juureen tuhoten sen. Iho uusiutuu luonnollisesti ja hylkii pois syyläkudoksen. Usein riittää jo yksi hoitokerta. Vanhat tai suuret syylät toisaalta saattavat vaatia useamman hoitokerran, erityisesti jalkapohjan syylät.

Toista hoito, jos syylä tai sen osa, ei häviä 14 päivän kuluttua. Jos syylä ei häviä kolmen hoitokerran jälkeen, käänny lääkärin puoleen. Muista pitää vähintään 14 päivän tauko hoitokertojen välillä. 

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

Jäädytä syylät

Syylien jäädytyshoito on yksi yleisimmin tunnetuista ja käytetyistä syylänpoistomenetelmistä.

SyylEnd FREEZE device

SyylEnd FREEZE

Tietoa typpioksiduulista

Typpioksiduuli eli ilokaasu on kemialliselta kaavaltaan N2O. Se on typen oksidi. Huoneenlämmössä se on väritön ja syttymätön, hennosti makealta tuoksuva ja maistuva kaasu. 

Typpioksiduuli on WHO:n Model List of Essential Medicines -listalla eli se lasketaan terveydenhuollolle tärkeäksi lääkeaineeksi.

LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.