Mikä on SyylEnd PEN?

SyylEnd PEN on kätevä ja tehokas syyläkynä syylien poistoon jaloista, käsistä, kyynärpäistä sekä polvista.

Tarkka hoito, aina oikea annostelu

Hoito vie vain muutaman sekunnin. SyylEnd PEN sisältää voimakasta muurahaishappoliuosta ja se on kätevässä annostelukynässä, mikä tekee hoidosta nopeaa ja helppoa.

Kynän muurahaishappo imeytyy suoraan syylän sisään ja syylä kuivuu vähitellen juuria myöten. Kynä sisältää tarpeeksi happoa noin 30 käyttökertaan.

Tehokas syylänpoistaja

Oikein käytettynä SyylEnd PEN ei aiheuta infektioita, kipua tai arpia. Koska sitä voi käyttää ohueen ihoon, kynä sopii myös pienille lapsille. Vähennä annostusta ja hoida harvemmin, jos hoidat syyliä, jotka ovat ohuella iholla, esimerkiksi lapsilla tai kämmenselässä. 

SyylEnd PEN:iä voivat käyttää myös diabeetikot, sekä raskaana olevat ja imettävät äidit. Tämä hoitokeino soveltuu myös monen syylän samanaikaiseen hoitoon. 

Muurahaishapon, joka on SyylEnd PEN:in vaikuttava aine, on monissa kliinisissä tutkimuksissa todistettu tehoavan erittäin hyvin syyliin. Eräässä tutkimuksessa yhdeksältä henkilöltä kymmenestä olivat syylät hävinneet 12 muurahaishappohoitokerran aikana. Keskimäärin syylät hävisivät jo 4-5 hoitokerran jälkeen1.

Tytto isan sylissa kotona valkoinen tausta

Helppo ja nopea – yksi kerta viikossa riittää!

Ergonominen SyylEnd PEN on suunniteltu tekemään syylänpoistosta helppoa ja tarkkaa. Annostelukynä annostelee automaatiisesti oikean määrän liuosta, kun kärki painetaan syylää vasten. SyylEnd PEN:in käyttö on yksinkertaista ja nopeaa, hoito vie muutaman minuutin viikossa.

SyylEnd Original

SyylEnd-liuos on tehokas ja riittoisa menetelmä syylien poistoon käsistä, jaloista, kyynärpäistä ja polvista.

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

Syylend PEN device

SyylEnd PEN

Tietoa muurahaishaposta

Muurahaishappo on antiseptinen, biohajoava orgaaninen happo, joka on väritön, mutta jolla on vahva ärsyttävä haju. Happo on syövyttävä ja sitä käytetään syylien hoitoon, koska se kuivattaa syylät juuresta asti. Muurahaishappoa esiintyy luonnossa suurina pitoisuuksina pistävissä nokkosissa. Myös muurahaiset erittävät muurahaishappoa, kun ne tuntevat olonsa uhatuiksi. Esimerkkinä, jos sinulla on haava kädessäsi ja heilutat kättäsi muurahaiskeon ympärillä, niin haavassa tuntuu vahva polttava kipu. 

Muurahaishappoa käytetään moniin eri tarkoituksiin. Muun muassa lääketeollisuus käyttää sitä insuliinin valmistamiseen. Sitä myös käytetään paljon erilaisiin pehmentäviin ja kutitusta lievittäviin voiteisiin, kuin myös reumatismin parantamiseen, tulehduksiin, kipuun ja nivelkipuihin. Muurahaishappoa käytetään myös rehun säilömisessä talven yli.

1 Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419.

LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.