SyylEnd-liuoksen käyttöohje

SyylEnd-liuos on helppokäyttöinen ja tehokas, jo pieni määrä riittää.

Näin helppoa se on:

Tutustu käyttöohjeisiin huolellisesti ennen hoidon aloittamista.

Mylan logo

1. Pidä pulloa tasaisella alustalla läikkymisen estämiseksi. Kasta pumpulipuikko SyylEnd-liuokseen ja pyyhkäise ylimääräinen neste pois pullon reunaa vasten.

Mylan logo

2. Painele syylää pumpulipuikolla yhden sekunnin ajan 2-3 kertaa.

Mylan logo

Valmista! Toista käsittely kerran viikossa, kunnes syylä on kadonnut.


Vanhempien tulee aina huolehtia lasten syylien käsittelystä. Alle 4-vuotiaita lapsia voidaan hoitaa SyylEndillä, mutta ensin on aina varmistettava, että kyseessä on todella syylä eikä mikään muu ihomuutos. Keskustele lääkärin tai neuvolan kanssa ennen käsittelyä. Lapsia hoidettaessa on erityisen tärkeää pienentää annostusta.

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

Käyttöohjevideo

Opi lisää syylien poistosta ja katso SyylEnd-liuoksen käyttöohjevideo.

SyylEnd Original

Lue lisää

Vanhojen, kovien ja jalkapohjan syylien hoito

Poista kuivunut iho/syylä hoitokertojen välillä. Vanhaa tai kovaa syylää saattaa olla tarpeen pehmittää lämpimässä vedessä ennen käsittelyä. Jos syylä kasvaa sisäänpäin ja sen päällä on paksua ihoa (useimmiten jalkapohjissa), päällimmäinen kerros on poistettava varovasti esimerkiksi pinsettien avulla. Silloin liuos pääsee helpommin tunkeutumaan syylän sisään.

Noudata aina ohjeen mukaista annostusta ja suurta varovaisuutta SyylEndiä käyttäessäsi, sillä liuos on syövyttävää.

Käyttöohjevideon voit katsoa täältä!

HUOMIO! Älä käytä kasvojen, kaulan tai sukupuolielinten syyliin, rasvasyyliin eli rasvaluomiin (vanhuuden syyliin), liikavarpaisiin, ontelosyyliin, ihon kovettumiin tai muihin ihon muutoksiin. Vain ulkoiseen käyttöön. Lue käyttöohje huolellisesti ennen hoidon aloittamista.

LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.