Syylien hoito SyylEnd-liuoksella

SyylEndillä hoidat syyliä helposti kätevän “kasta ja levitä” -metodin ansiosta. SyylEnd imeytyy suoraan syylään, eikä jätä jälkiä iholle.

Voit esimerkiksi heti aineen levityksen jälkeen pukea sukat jalkaan tai mennä kylpyyn. Oikein käytettynä SyylEnd ei jätä jälkiä iholle, ei aiheuta tulehduksia, eikä jätä arpia.

SyylEnd-liuosta voi käyttää käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syyliin

SyylEnd-liuosta voi käyttää käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syyliin. Varmista, että pumpulipuikossa ei ole liikaa liuosta. Tehokasta liuosta tarvitaan vain pieni määrä. Noudata erityistä varovaisuutta hoitaessasi ohutta ihoa, esimerkiksi lasten ihoa ja käden selkämystä. Pyyhi ylimääräinen liuos puikosta paperinpalaan ennen syylälle levitystä.

Laakari suosittelee syylendia

Lapsiystävällinen SyylEnd

SyylEnd on helppokäyttöinen ja oikein käytettynä se ei aiheuta kipua. Liuos kuivaa välittömästi ja hoidon jälkeen lapset voivat pukea heti sukat jalkaan, jatkaa leikkiä tai mennä kylpyyn.

Hoito alle 4-vuotiaille lapsille

Lääkärin konsulaation jälkeen voidaan SyylEnd-liuosta käyttää myös alle 4-vuotiaiden lasten syylien hoitoon. Näissä tapauksissa liuoksen annostelu on sovitettava lapsen ikään ja hoitotoimenpiteeseen. Lue lisää alle 4-vuotiaiden lasten syylähoidosta.

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd-liuoksen käyttöohje

Hoida syylät kerran viikossa tehokkaalla SyylEnd-liuoksella. Lue käyttöohje täältä.

SyylEnd Original

Hoito diabeetikoille

Diabeetikot voivat käyttää SyylEnd ORIGINAL -liuosta syylien hoitoon vain terveille ja ehjille ihoalueille, joilla ei ole diabeteksen aiheuttamia muutoksia. 
Jos ongelmia ilmenee, on aina otettava yhteyttä lääkäriin/sairaanhoitajaan tai jalkahoitajaan.

“Kasta ja levitä” – vain kerran viikossa

Sinun tarvitsee käyttää SyylEnd-liuosta kerran viikossa kunnes syylä katoaa. Kasta ja levitä -metodi helpottaa annostelun säätämistä oikeaksi. Hoidon aikana voidaan hoitaa monia syyliä samanaikaisesti. Lue tarkat käyttöohjeet täältä.

LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.