SyylEnd Skin tags käyttöohjevideo

Varsiluomien poisto vaihe vaiheelta

SyylEnd Skin tags on helppokäyttöinen, videossa sen käyttö ohjeistetaan vaihe vaiheelta:

Laitteen aktivointi (vain ennen ensimmäistä käyttöä)

  1. Valmistelu
  2. Lataus
  3. Tarkistus
  4. Hoito

SyylEnd Skin tags käyttöohjevideossa opastetaan laitteen turvallinen käyttö vaihe vaiheelta. Video auttaa sinua myös erottamaan varsiluomen muista ihomuutoksista.

Loading the player...

Mikä on varsiluomi?

Varsiluomion pehmeä, helpostiliikuteltavissaolevaihokasvannainen. Ne voivatolla kosmeettisestihäiritseviä, muttayleensämuutenharmittomia.

LIUOS

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.