Miltä syylä näyttää?

Syylä voi olla hankala tunnistaa pelkän tekstikuvauksen perusteella tai jos ei syylää ole aikaisemmin nähnyt. Syyliä on myös paljon erilaisia: karheita ja sileitä, litteitä ja koholla, isoja ja pieniä, eri sävyissä, keskellä mustia pisteitä tai ilman niitä... Olemme keränneet tälle sivulle kuvia jalkojen ja käsien syylistä, jotta sinun olisi helpompi tunnistaa syylä ja hoitaa syylä pois oikein!

Jos et tunnista syylää tai kyseessä on alle 4-vuotias lapsi, kannattaa kysyä neuvoa lääkäriltä, terveydenhoitajalta tai lapsen neuvolasta.

SyylEnd Original

SyylEnd-liuos on tehokas ja riittoisa menetelmä syylien poistoon käsistä, jaloista, kyynärpäistä ja polvista.

SyylEnd PEN

Tehokas syylähoito, tarkka annostelu. SyylEnd PEN on helppokäyttöinen syyläkynä, jota on nopea käyttää ja annostelu on aina oikea.

LIUOS

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Kertahoito

Jäätävän hieno uutuus syylänpoistoon. SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.