Kliiniset tutkimukset: syylät häviävät!

Useat tutkimusraportit vahvistavat, että käsittely muurahaishapolla on tehokas, kivuton ja varma menetelmä syylien poistamiseen. SyylEnd-liuoksen ja SyylEnd PEN:in vaikuttava aine on juuri muurahaishappo.

Artikkeli International Journal of Dermatology -lehdessä:

  • Vuonna 2001 ilmestyneessä International Journal of Dermatology -lehden artikkelissa kerrotaan tutkimuksesta, joka vahvistaa SyylEndin vaikuttavan aineen tehokkuuden syylien kuivattamisessa.
  • 92 prosenttia syylistä häviää 12 käsittelyllä. Keskimäärin tarvittiin 4,6 käsittelykertaa.
  • Ei arpia. Tutkimuksen toteuttanut lääkäriryhmä havaitsi myös, että pumpulipuikolla kostuttamisesta ei jäänyt arpia ihoon sen jälkeen, kun potilaiden syylät olivat parantuneet.
  • Käyttö lasten hoidossa. Tutkimus osoitti lisäksi, että menetelmä sopii myös lasten syylien hoitoon.
  • Turvallinen, tehokas ja kivuton menetelmä. Tutkimuksen toteuttaneet lääkärit totesivat, että SyylEndin vaikuttavan aineen käyttö on turvallinen, tehokas ja kivuton menetelmä syylien poistamiseen.

SyylEnd Original

SyylEnd-liuos on tehokas ja riittoisa menetelmä syylien poistoon käsistä, jaloista, kyynärpäistä ja polvista.

Syylänpoisto muurahaishapolla

Muurahaishappo poistaa tutkitusti yli 90 % syylistä. Miten se toimii ja kenelle hoito sopii?

SyylEnd Original

Lue lisää
LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.