SyylEnd PEN alle 4-vuotiaille lapsille

SyylEnd PEN on tehokas syylänhoitovalmiste, joka sopii koko perheelle, mukaan lukien lapset. Kysy aina ensin neuvoa neuvolasta tai lääkäriltäsi ennen kuin hoidat alle 4-vuotiaita lapsia, sillä syylät sekoitetaan joskus muihin yleisiin virusinfektioihin, esimerkiksi ontelosyylään.

Vain aikuinen saa hoitaa lasta, sillä muurahaishappo on syövyttävä aine, joka vaatii erityistä huolellisuutta. Noudata huolella annettuja ohjeita ja vältä levittämästä liuosta syylää ympäröivälle iholle. Oikein käytettynä SyylEnd PEN ei ole kivulias lapselle. Voit ladata SyylEnd PEN:in pakkausselosteen täältä (pdf-tiedosto avautuu uuteen ikkunaan).

Käyttöohje:

Pienillä lapsilla on pehmeä ja ohut iho. Tämän vuoksi on tärkeää säädellä SyylEnd PEN:in annosta alle 4-vuotiaille lapsille painamalla kynän kärkeä vain kerran syylää vasten ja vähentämällä toimenpiteen toistoja.

Näin helppoa se on:

Endwarts pen remove cap

1. Avaa korkki pyörittämällä sitä kunnes oranssi viiva näkyy korkin aukosta. Tämän jälkeen nosta korkkia.

SyylEnd PEN käyttö

2. Paina kynän kärki hellästi syylää vasten yhden sekunnin ajan vain kerran. 

Valmis! Toista toimenpide säännöllisesti kerran viikossa, kunnes syylä on kokonaan hävinnyt. Pienten lasten syyliä voi käsitellä harvemmin, esim. 2-3 viikon välein.


SyylEnd PEN:in sisältämä muurahaishappo imeytyy nopeasti syylään. Kädet voidaan pestä tai huuhdella heti annostelun jälkeen.

Jos hoito aiheuttaa polttelua tai pistelyä, puhdista syylä vedellä. SyylEnd PEN:in sisältämä liuos on tällöin jo ehtinyt imeytyä. 

Lasten syylät häviävät yleensä 2-3 hoitokerran jälkeen. 

Säilytä annostelukynä aina poissa lasten näkyviltä ja ulottuvilta!

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd FREEZE

Nopea jäädytyshoito. SyylEnd FREEZE on kotikäyttöön tarkoitettu syylien jäädytyshoito, joka poistaa syylät tehokkaasti käsistä, käsivarsista ja jaloista.

SyylEnd PEN

LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.