Mikä on SyylEnd-liuos?

SyylEnd-liuos on tehokas itsehoitovalmiste käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien poistoon.

SyylEnd - tehokas ratkaisu syyliin

SyylEndillä on syylää sisältäpäin kuivattava vaikutus, joka auttaa kehoa torjumaan syylän tehokkaasti. Oikein käytettynä SyylEnd ei aiheuta tulehduksia, kipua tai arpia. SyylEnd sopii käytettäväksi myös ohuelle iholle, ja se sopii näin ollen myös pienten lasten syylien poistoon, sekä yhtäaikaisesti monen syylän hoitoon. SyylEnd soveltuu myös diabeetikoille, sekä raskaana oleville ja imettäville äideille.

SyylEnd sisältää muurahaishappoa, jonka on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu tehokkaaksi syylien poistoon. Eräässä kliinisessä tutkimuksessa1, jossa muurahaishappoa käytettiin syylien poistoon, käyttäjäkokemukset osoittivat, että 9/10 syylähoidosta oli onnistunut 12 viikon hoitojakson aikana. Tarvittavia hoitokertoja kertyi keskimäärin 4-5.

Pari kasi kadessa puistossa selin kuvaan

Ainutlaatuinen syylänpoistomenetelmä

SyylEnd on ainutlaatuinen ja tehokas ratkaisu syylien hoitoon. Katso video siitä, kuinka SyylEnd vaikuttaa!

Helppo käyttää – vain kerran viikossa!

Syylien hoitaminen SyylEndillä on helppoa ja hoitokertoja tarvitaan vain yksi, kerran viikossa! 

SyylEnd imeytyy suoraan syylään ja liuoksesta ei jää jälkiä iholle. Voit esimerkiksi mennä uimaan tai pukea sukat jalkaan heti SyylEndin käyttämisen jälkeen.

SyylEnd-tuoteperheeseen kuuluvat SyylEnd-liuos, SyylEnd PEN -syyläkynä ja SyylEnd FREEZE -jäädytyshoito.

Lue lisää SyylEnd-liuoksen käytöstä ja hae täydelliset käyttöohjeet täältä.

Käyttöohjevideo

Opi lisää syylien poistosta ja katso SyylEnd-liuoksen käyttöohjevideo.

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd Original

Tietoa muurahaishaposta

Muurahaishappo on luontaisenkaltainen, biohajoava, pistävänhajuinen orgaaninen happo, jolla on myös antiseptinen vaikutus.  Muurahaishapolla on syylien hoidossa niitä sisältäpäin kuivattava vaikutus. Muurahaishappoon voi törmätä esimerkiksi suututtamalla muurahaispesän asukkaat. Muurahaiset erittävät happoa osana puolustusjärjestelmäänsä. Vahvaa muurahaishappoa löytyy myös nokkosista.
Muurahaishappoa käytetään moniin eri tarkoituksiin, kuten insuliinin valmistukseen lääketeollisuudessa. Muurahaishappoa käytetään myös erilaisiin pehmentäviin ja kutinaa ehkäiseviin vartaloöljyihin, sekä reumatismin hoitoon helpottamaan tulehdusta, kipua ja nivelsärkyä.

1.Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419.

LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.