Muurahaishappo syylien poistoon

Jos olet kokeillut useita syylänhoitokeinoja onnistumatta, et ole yksin.

Syylistä voi olla vaikea päästä eroon ja niillä on taipumusta ilmestyä uudelleen. On kuitenkin olemassa tehokkaita tapoja eliminoida rumannäköiset - ja toisinaan kivuliaat – syylät ja jalkasyylät. Muurahaishappo on suhteellisen uusi itsehoitotuote syylien poistoon, ja se on osoittautunut hyvin tehokkaaksi hoidoksi syyliä vastaan. Käyttäjäkohtaiset kokemukset osoittavat muurahaishapon eliminoivan 90 % syylistä.

Muurahaishapon käyttö syylien poistoon

Syylät ja jalkasyylät aiheuttavat nolouden tunnetta ja niillä on negatiivinen vaikutus elämänlaatuun. Lisäksi syylät ovat tarttuvia ja välttääkseen tulehduksen leviämistä kehonosasta toiseen tai muihin ihmisiin, syylähoito tulisi aloittaa heti, kun syylä ilmestyy. Muurahaishappo on biohajoava, orgaaninen yhdiste, jota voi käyttää syylien hoitoon käsissä, käsivarsissa, jaloissa ja polvissa. Liuosta levitetään pumpulipuikolla tai kätevällä annostelukynällä kerran viikossa ja liuos imeytyy suoraan syylään kuivattaen sen sisältäpäin. Iho uusiutuu ja hylkii pois syyläkudoksen. Oikein käytettynä muurahaishappo ei jätä ihoon arpia, eikä aiheuta tulehduksia.

Kenen tulisi käyttää muurahaishappoa syyliin?

Itsehoitoliuoksia suositellaan yleensä ensimmäiseksi hoitovaihtoehdoksi syylien hoitoon, eikä esimerkiksi muurahaishappoliuoksen käyttöön tarvita lääkärin diagnoosia tai lääkemääräystä. Muurahaishappo on helppokäyttöinen ja se sopii useimmille ihmisille, myös lasten syylien hoitoon. Toisin kuin jotkut muut itsehoitotuotteet, muurahaishappo soveltuu myös diabeetikoille, sekä raskaana oleville ja imettäville äideille. Muurahaishappo on hyvä valinta, jos hoidettavana on useita syyliä kerralla.

Minkälainen onnistumiskerroin muurahaishappo-syylähoidolla on?

Useat kliiniset testit ovat osoittaneet muurahaishappoliuoksen olevan hyvin tehokas syylien poistossa. Eräässä tällaisessa tutkimuksessa1, joka julkaistiin International Journal of Dermatology-lehdessä, yhdeksän kymmenestä käyttäjästä ilmoitti syylien kadonneen hoitoajan (12 viikkoa) päätyttyä. Tarvittavien hoitokertojen määrä oli keskimääräisesti noin 4-5 kertaa. SyylEnd on hoitovaihtoehto, joka sisältää muurahaishappoa, ja SyylEnd-itsehoitotuotteen ostat helposti lähimmästä apteekista.

SyylEnd Original

SyylEnd-liuos on tehokas ja riittoisa menetelmä syylien poistoon käsistä, jaloista, kyynärpäistä ja polvista.

Kliiniset tutkimukset muurahaishaposta

Useat tutkimusraportit osoittavat, että SyylEnd-liuoksen ja SyylEnd PEN:in vaikuttava aine muurahaishappo on tehokas ja turvallinen syylänpoistossa.

Kotihoito

Useimmat syylät voidaan poistaa kotona itsehoitotuotteilla, kuten muurahaishapolla. SyylEnd-liuoksen ja SyylEnd PEN:in vaikuttava aine on muurahaishappo, se kuivattaa syylän sisältä ja aiheuttaa elimistön hylkimään syylän pois. Muita mahdollisia syylien poistomenetelmiä ovat itsehoitotuotteet, jotka voivat sisältää esimerkiksi salisyylihappoa tai trikloorietikkahappoa (TCA). Syyliä on mahdollista hoitaa kotona myös jäädyttämällä. Uusi jäädytyshoito kotikäyttöön on SyylEnd FREEZE, joka on markkinoiden kylmin kotijäädytyshoito. Jos et ole saavuttanut toivottua tulosta itsehoitotuotteilla, voit ottaa yhteyttä lääkäriin keskustellaksesi syylien poistosta kliinisesti.

Klinikkahoidot

Klinikalla hoidetaan tavallisesti vaikeita syylätapauksia, kuten silloin, jos itsehoitotuotteesta ei ole saatu toivottua tulosta, tai syylät ovat ilmestyneet takaisin. Yleisimpiä klinikkahoitoja syylien poistoon ovat syylien poltto, jäädyttäminen (kylmähoito), syylän poisto laserilla, sekä kirurginen toimenpide (kaavinta). Vaikka klinikkahoidon tulokset ovat yleensä heti näkyvissä, voi klinikkahoito olla hyvin kallista sekä toisinaan myös kivuliasta, sekä jättää jälkeensä arpia iholle.

1. Topical formic acid puncture technique for the treatment of common warts. 2001.

Ramesh M. Bhat, MD, DVD, DNB, Krishna Vidya, MD, and Ganesh Kamath, MBBS, DVD

LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.