SyylEnd PEN – tehokasta syylänhoitoa

Syylien ja jalkasyylien hoito SyylEnd PEN:illä on kätevää – levittäminen vie vain muutaman sekunnin kerran viikossa.

SyylEnd PEN sisältää voimakasta muurahaishapposeosta kätevässä annostelukynässä, joka on varta vasten suunniteltu täyttämään asiakkaan tarpeet. Muotoillussa annostelukynässä on ainutlaatuinen kärki, joka automaattisesti antaa oikean annostuksen syylään.

Koska muurahaishappo imeytyy suoraan syylään, voit heti hoidon jälkeen pistää sukat jalkaan tai ottaa vaikka kylvyn. Oikein käytettynä SyylEnd PEN ei jätä ollenkaan arpia tai aiheuta infektioita.

SyylEnd PEN:iä voi käyttää käsiin, jalkoihin, kyynärpäihin sekä polviin

SyylEnd PEN:iä voi käyttää käsiin, jalkoihin, kyynärpäihin sekä polviin. Muurahaishapposeos kuivattaa syylän juuria myöten, minkä johdosta keho alkaa hylkimään syylää. Syylä katoaa yleensä kokonaan 4-5 hoitokerran jälkeen1.

Vältä liuoksen levittämistä syylää ympäröivälle iholle, sillä muurahaishappo on syövyttävää ja voi vahingoittaa tervettä ihoa. Tämä on erityisen tärkeää, kun hoidetaan paikkoja, joissa on ohut iho, esimerkiksi lapsia ja kämmenselkää.

SyylEnd PEN sopii myös pienille lapsille

SyylEnd PEN:iä voi käyttää koko perhe, mukaan lukien lapset. Se on helposti levitettävä ja oikein käytettynä kivuton. Liuos kuivuu välittömästi, ja lapsesi voi siis laittaa sukat jalkaan, jatkaa leikkimistä, ottaa vaikka kylvyn tai mennä välittömästi uimaan hoitotoimenpiteen jälkeen.

Alle 4-vuotiaiden lasten hoito

SyylEnd PEN:iä voidaan käyttää myös alle 4-vuotiaiden lasten syylien hoitoon, kunhan olet ensin kysynyt neuvoa neuvolasta tai lääkäriltä. Näissä tapauksissa on tärkeää pienentää annostusta. Lisätietoja alle 4-vuotiaiden hoidosta.

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd PEN

Tehokas syylähoito, tarkka annostelu. SyylEnd PEN on helppokäyttöinen syyläkynä, jota on nopea käyttää ja annostelu on aina oikea.

Syylend PEN device

SyylEnd PEN

Lisätietoja SyylEnd PEN:istä

Sinun tarvitsee käyttää SyylEnd PEN:iä vain kerran viikossa, kunnes syylä katoaa. Useita syyliä voi hoitaa samanaikaisesti. Kynä sisältää riittävästi happoa noin 30 käyttökertaan. Koska virukset eivät pysty elämään liuoksessa, samaa kynää voi käyttää useat perheenjäsenet. Jos sinulla on kaksi tai useampaa syylää, ei ole hyötyä jakaa kynää muiden kanssa. 

Pidä SyylEnd PEN:in korkki aina kiinni kynässä ja säilytä kynää kärki alaspäin, jotta se pysyy kosteana hoitojen välissä ja on heti käyttövalmis.

Säilytä annostelukynä aina poissa lasten näkyvistä ja ulottuvilta.

1 Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419.

LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.