Usein kysyttyä: SyylEnd-liuos

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin SyylEnd-liuoksesta.

 • Voiko SyylEndiä käyttää kaikenlaisiin syyliin?

  SyylEndiä voidaan käyttää kaikkiin käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syyliin, paitsi molluskoihin ja rasvasyyliin eli rasvaluomiin (vanhuuden syyliin). SyylEndiä ei myöskään ole tarkoitettu sukupuolielinten, kasvojen tai kaulan syylien käsittelyyn. Ohuen ihon syyliin tarvitaan erittäin vähän SyylEndiä.

 • Mitä SyylEnd sisältää?

  Muurahaishappoa, vettä, glyserolia ja sitruunaöljyä. Yksittäisiä allergiareaktiota on raportoitu.

  Muurahaishappo on orgaaninen happo, joka muistuttaa voihappoa ja etikkahappoa. Happo on luontaisen kaltaista ja biologisesti hajoavaa. Koska muurahaishappo on kuitenkin syövyttävää, tuotetta käytettäessä tulee noudattaa suurta varovaisuutta. Vanhempien on aina huolehdittava lasten syylien hoidosta. Liuospullon tulisi seistä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla tiskipöydällä pois maalattujen pintojen, tekstiilien jne. lähettyviltä pintojen vaurioittamisen välttämiseksi. Pullon korkki tulee sulkea huolella käytön jälkeen.

 • Miten SyylEnd toimii?

  SyylEnd auttaa kehoa kuivattamaan ja torjumaan syylän eikä se oikein käytettynä jätä arpia. SyylEnd on väritön liuos, jota levitetään syyliin pumpulipuikolla säännöllisesti kerran viikossa. Lisäksi hoito tehostuu, kun kuivunutta syylää/ihoa irrotetaan käsittelykertojen välillä. SyylEnd ei jätä jälkiä ihoon eikä tahraa. SyylEndiä ei saa yhdistää muihin hoitomenetelmiin.

 • Miten usein SyylEndiä tulee käyttää?

  Paras tulos saadaan säännöllisellä käsittelyllä kerran viikossa. Ohuella iholla olevat syylät voidaan käsitellä 14 päivän välein. Aikuisten syyliä voidaan käsitellä viiden päivän välein. Noudata pakkauksen käyttö- ja annosteluohjeita. Ainetta ei saa koskaan yliannostella. Se ei nopeuta hoitoa, vaan iho voi ärtyä ja syylä kipeytyä.

 • Tarvitaanko SyylEndiä käytettäessä laastaria?

  Ei. Laastaria ei pidä käyttää, sillä siitä voi aiheutua kipua ja ärsytystä.

 • Häviävätkö syylät SyylEndillä?

  Kyllä, suurin osa syylistä häviää. Kliinisissä tutkimuksissa 92 prosenttia syylistä on hävinnyt 12 käsittelyllä käytettäessä samaa vaikuttavaa ainetta, jota on myös SyylEndissä. Keskimäärin tarvittiin neljästä viiteen käsittelykertaa. Yli kymmenen vuoden kokemuksella on saatu samat tulokset. Heikentynyt vastustuskyky ja lääkitys voivat kuitenkin vaikuttaa käsittelyn tehokkuuteen.

 • Kuinka kauan kestää, ennen kuin syylät ovat poissa?

  Tähän on vaikea vastata, mutta useimmiten syylät häviävät noin 5–15 käsittelyllä (yksi käsittely viikossa). Hoito voi tehota nopeamminkin, mutta jotkin syylät vaativat pidemmän ajan. Jatka hoitoa, kunnes syylä on kokonaan poissa eikä siinä näy mustaa (hiussuonia).

  Syylien aiheuttaja on virus, ja tarvittavan hoidon kesto riippuu siitä, minkä tyyppinen syylä on kyseessä, missä se on ja kuinka pitkään se on ollut iholla. Lasten syylät ovat useimmiten helpommin hoidettavissa. Yksi pakkaus riittää noin 30 käsittelykertaan. Pumpulipuikon kastaminen liuoksessa kerran riittää yhdestä viiteen syylän käsittelyyn.

 • Voiko SyylEndiä käyttää pienten lasten syylien hoitoon?

  Tuote sopii pienille lapsille, mutta ennen käsittelyä tulee keskustella lääkärin, neuvolan tai apteekin henkilökunnan kanssa. Katso erilliset ohjeet alle 4-vuotiaiden lasten hoitoon. On erittäin tärkeää, että pienten lasten hoidossa käytetään mahdollisimman vähän SyylEndiä. Sitä ei saa myöskään koskaan käyttää useammin kuin kerran viikossa. Lasten hoidossa on tärkeää, ettei ohjeiden mukaista annosta koskaan ylitetä – tuote tehoaa määrästä riippumatta. Jos lapsi imee sormiaan, ne on pestävä heti käsittelyn jälkeen.

 • Voivatko raskaana olevat tai imettävät äidit ja diabeetikot käyttää SyylEndiä?

  Raskauteen ja imetykseen ei tiedetä liittyvän riskejä. Diabeetikkojen tulee käyttää SyylEndiä vain terveelle iholle (ehjälle iholle, johon sairaus ei ole vaikuttanut) ja erittäin varovasti. Älä koskaan ylitä ohjeiden mukaista annostusta. Keskustele mahdollisista kivuista aina lääkärin/hoitajan tai jalkahoidon asiantuntijan kanssa.

 • Sattuuko SyylEndin käyttö?

  Ei, jos sitä käytetään oikein. Tämän ansiosta SyylEnd sopii myös lapsille. Syylä voi kuitenkin joskus sattua hieman. Jos se tuntuu epämukavalta, huuhtele kohtaa hetken ajan kylmällä vedellä. Älä käytä enempää liuosta, ennen kuin on seuraavan käsittelyn aika. SyylEnd sisältää syövyttävää happoa, eikä sitä saa käyttää ärtyneen tai rikkinäisen ihon käsittelyyn, koska se voi kirvellä. Annostuksen ylittäminen voi aiheuttaa epämukavuutta. Jos iholla ilmenee ärsytystä, punoitusta, epämukavuutta tai vastaavaa, käsittely on keskeytettävä viikon tai kahden ajaksi, jotta iho saa levätä. Noudata annettuja ohjeita käytön aikana. Jos syylä tuntuu kivuliaalta, poista ihoa syylän päältä – se helpottaa painetta.

SyylEnd Original

SyylEnd-liuos on tehokas ja riittoisa menetelmä syylien poistoon käsistä, jaloista, kyynärpäistä ja polvista.

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd Original

Lue lisää
LIUOS
SyylEnd ORIGINAL pakkauskuva

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE eXcel pakkauskuva

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.