Syylien jäädytyshoito

Kryoterapia, tai syylien jäädyttäminen, on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista tavoista poistaa syyliä.

Syylien jäädytyshoidon voi tehdä kotona tai klinikalla. Kotihoidossa jäädytyslämpötila ei ole yhtä kylmä kuin klinikalla. Klinikalla tai sairaalassa syylien jäädytys tapahtuu nestemäisellä typellä noin -196°C:seen. Kotihoidossa jäädytysmenetelmät ovat perinteisesti jäädyttäneet syylän dimetyylieetteripropaanin (DMEP) avulla n. -56°C:seen. SyylEndFREEZE ja SyylEndFREEZE excelsisältävät typpioksiduulia, joka jäädyttää syylän -80°C:seen, riittävän kylmäksi hävittämään syylän juurineen.

Laakari tutkii pojan jalkaa

Kannattaako jäädytyshoito tehdä kotona vai klinikalla?

Ensin kannattaa kokeilla apteekissa myytäviä jäädytyshoitoja ja vasta sitten ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaisiin. Jos kotona tehtävä hoito ei hävitä syyliä, kannattaa hakea neuvoa esimerkiksi lääkäriltä. Jäädytyshoito nestemäisellä typellä on ollut ammattikäytössä vaihtelevin hoitotuloksin usean vuoden ajan. Lääkäri tai dermatologi saattaa suositella sinulle jäädytyshoitoa, jos: 

  • Sinulla on ollut syyliä usean vuoden ajan.
  • Olet yrittänyt poistaa syyliä eri menetelmillä ilman toivottua hoitotulosta.
  • Syylä aiheuttaa kipua.
  • Sinulla on runsaasti syyliä eri puolilla kehoa.

Mistä SyylEndiä voi ostaa?

SyylEnd-tuotteita myyvät apteekit kautta maan.

SyylEnd FREEZE

Nopea jäädytyshoito. SyylEnd FREEZE on kotikäyttöön tarkoitettu syylien jäädytyshoito, joka poistaa syylät tehokkaasti käsistä, käsivarsista ja jaloista.

SyylEnd FREEZE excel

Nopea ja tehokas kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito. SyylEndFREEZE excelsoveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

Mitä vaihtoehtoja jäädytyshoidolle on?

Salisyylihappo on perinteisesti ollut suosittu kotihoito syyliin. Uudempi vaihtoehto kotikäyttöön apteekissa myytävistä syylähoidoista on muurahaishappo, joka on helppokäyttöinen ja se todistetusti hävittää 9/10 syylästä1SyylEnd-liuoksen ja SyylEnd PEN:in vaikuttava aine on muurahaishappo ja se soveltuu koko perheelle, myös alle 4-vuotiaille lapsille, diabeetikoille sekä odottaville ja imettäville äideille. Uusi jäädytyshoito kotikäyttöön on SyylEnd FREEZE, joka on markkinoiden kylmin kotijäädytyshoito. Jos itsehoitovalmisteet eivät hävitä syyliä, vaihtoehtoina ovat ammattilaisten tekemät syylähoidot, kuten syylien polttaminen, syylien poisto laserilla sekä kirurginen toimenpide.  

1 Topical formic acid puncture technique for the treatment of common warts. 2001.
Ramesh M. Bhat, MD, DVD, DNB, Krishna Vidya, MD, and Ganesh Kamath, MBBS, DVD

LIUOS

SyylEnd Original

Koko perheelle

Riittoisa liuos, joka kuivattaa syylät juurineen. Ainutlaatuinen vaikutusmenetelmä erottaa SyylEndin muista syylänpoistotuotteista.

KYNÄ
SyylEnd PEN box

SyylEnd PEN

Tarkka annostelu

Sisältää samaa vaikuttavaa ainetta ja on yhtä tehokas kuin SyylEnd liuos. SyylEnd PEN on kehitetty kuluttajien toiveiden perusteella, sen annostelu on aina oikea ja syylien tarkka käsittely onnistuu kätevästi.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd FREEZE

Pienille syylille

SyylEnd FREEZE on kylmin kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka poistaa syylät juurineen jopa yhdellä käyttökerralla.

JÄÄDYTYSHOITO

SyylEnd FREEZE excel

Sitkeille ja isoille syylille

SyylEnd FREEZE excel on kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito, joka soveltuu käytettäväksi, kun hoidetaan sitkeitä, isoja syyliä käsissä, käsivarsissa ja jaloissa.

JÄÄDYTYSHOITO
SyylEnd FREEZE box

SyylEnd Skin tags

Pienille varsiluomille

SyylEnd Skin tags on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu jäädytyshoito varsiluomien poistoon. Se soveltuu pienille, niskassa, kaulassa, rintakehällä, kainaloissa tai käsivarren sisäpuolella oleville varsiluomille.